Antun Farkaš više nije župnik u Ruščici, pogledajte tko ga je zamijenio

FOTO: djos.hr

15.10.2020. | 19:02 | Đakovačko-osječka nadbiskupija
IZVOR: djos.hr
Pregleda: 11010

Tijekom mjeseca rujna i listopada, odlukom i dekretima nadbiskupa đakovačko-osječkog Đure Hranića, došlo je do određenih svećeničkih premještaja i novih službi:

Vlč. Ivan Bešlić razriješen je službe privremenog upravitelja Župe sv. Vendelina, opata u Jarmini.

Vlč. Antun Farkaš razriješen je službe župnika Župe Rođenja Blažene Djevice Marije u Ruščici te imenovan župnikom Župe sv. Vendelina, opata u Jarmini.


Vlč. Mario Lešić razriješen je službe upravitelja Župe sv. Ivana, apostola u Podcrkavlju te imenovan župnikom Župe Rođenja Blažene Djevice Marije u Ruščici.

O. Andrzej Tylicki, CSSp, imenovan je upraviteljem Župe sv. Ivana, apostola u Podcrkavlju.

Don Vitomir Zečević, SDB, imenovan je voditeljem Centra za mlade u Belom Manastiru i župnim vikarom u Župi sv. Martina, biskupa u Belom Manastiru.

Fra Marko Vuković, OFM, imenovan je župnim vikarom u Župi sv. Josipa Radnika u Vukovaru.

Vlč. Luka Ivković, župni vikar u Župi sv. Ćirila i Metoda, slavenskih apostola u Vinkovcima imenovan je župnim vikarom u Župi bl. Alojzija Stepinca, biskupa i mučenika u Vinkovcima.

Dr. sc. vlč. Zdenko Ilić, profesor kanonskog prava na KBF u Đakovu i sudski vikar imenovan je pastoralnim suradnikom u Župi Dobroga Pastira u Đakovu.

Vlč. Davor Tomić imenovan je pastoralnim suradnikom u Župi sv. Nikole Tavelića i Župi sv. Josipa Radnika u Slavonskom Brodu.

Izvor: djos.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI