Zatvara se veliki dio Vukovarske ulice, Pilareva i dio Borovske ulice

FOTO: SB Online

7.2.2023. | 17:20 | Grad Slavonski Brod
IZVOR: Grad Slavonski Brod
Pregleda: 3250

Obavještavamo građane kako je, za potrebe izvođenja radova izgradnje kružnog toka, staze i javne rasvjete na križanju Vukovarske, Pilareve i Borovske ulice, od sutra, 8. veljače 2023. na snazi djelomično zatvaranje prometa u Vukovarskoj ulici (jug) od raskrižja s Ulicom Petra Krešimira IV do raskrižja s Borovskom i Pilarevom ulicom. Za vrijeme izvođenja radova, dio Vukovarske ulice (sjever) od križanja s Ulicom Petra Svačića pa do predmetnog kružnog toka bit će otvoren za sav promet.

Za potrebe izvođenja radova za promet će biti zatvorena Ulica Đure Pilara od Ulice Matije Gupca do Vukovarske ulice, dok će u Borovskoj ulici promet biti zatvoren od Ulice Stjepana Marijanovića do Vukovarske ulice. Iznimno, promet u tim ulicama bit će omogućen za stanare, korisnike poslovnica, udruga te vozila hitnih službi, a obilazne rute bit će preko Trga pobjede, kroz Ulicu Stjepana Marjanovića te dijelom kroz Vukovarsku ulicu.

Izvor:www.slavonski-brod.hrSamo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI