/FOTOGALERIJA/ Najbolji čobanac skuhali lovci iz Siča, Oriovca i Nove Gradiške

21.8.2023. | 09:54 | Jelenko Topić
Pregleda: 3482

Uz Dan općine Nova Kapela tamošnja Lovačka udruga Babja gora bila je domaćin humanitarnog 10. natjecanja Lovačkog saveza Brodsko-posavske županije u kuhanju lovačkog čobanca. Nastupilo je 26 ekipa lovačkih udruga s područja te županije, a ta poznata delicija prodavana je posjetiteljima po popularnoj cijeni tako da će prikupljeni novac biti dat za humanitarnu namjenu.

Odlukom stručnog povjerenstva pobjednik je Lovačka udruga Fazan iz Siča sa 105 bodova, drugoplasirani je Oriovac sa 102 boda, a treća Šljuka iz Nove Gradiške sa 99 bodova. Mato Grgić, predsjednik Lovačkog saveza Brodsko-posavske županije, Ivan Šmit, načelnik Općine Nova Kapela i Ivan Keser, predsjednik Babje gore uzručili su im pehare i nagrade.

Pored toga dodijeljeni su pehari u više različitih kategorija. Primili su ih ekipa s najvećim brojem matičnih članova Orljava(Slavonski Kobaš), najbrojnija ekipa Oriovac, najbolje organizirana ekipa Podložje(Nova Gradiška), najljepše odjevena ekipa Vir(Velika Kopanica), ekipa sa najstarijim članom Stjepanom Županom-Orljava, zatim ekipa sa najmlađim članom Adamom Kneževićem-Babja gora, ekipe u kojima su lovkinje Posavina(Slavonski Brod) i Vir, te sa najuređenijim prostorom Podložje.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI